Informatie praktijk en contact Telefonisch spreekuur voor vragen i.v.m behandeling en afspraken maken:  
op werkdagen: 8.30-9.00 uur

M.L. van Royen , BIG-geregistreerd arts voor homeopathie (lid AVIG en VHAN)
  Etty Hillesumlaan 19
  4481 DE Kloetinge
  tel. 0113-233113
  ing.: 1732125
  e-mail: mlvanroyen@live.nl

Informatie kosten voor consulten 2020

Het eerste consult is een langdurig consult van ca. 1 1/2 uur en kost  €160,-.

Overige consulttarieven:

Afzeggen afspraak:
Mocht u verhinderd zijn of van het consult afzien, gelieve dit minstens twee werkdagen van tevoren per telefoon of e-mail kenbaar te maken. Bij niet tijdig afgemelde consulten ben ik genoodzaakt de kosten hiervan in rekening te brengen. (noodsituaties uitgezonderd).

Bij het eerste consult heb ik een overzicht van de actuele medicatie nodig. Deze kunt u bij de apotheek opvragen en meenemen.
Elke verandering in medicatie gelieve u ook z.s.m. door te geven.

De consulttarieven zijn gebaseerd op de gereserveerde tijd. Als een consult langer of korter duurt dan de tijd die ervoor gereserveerd is, wordt het tarief voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Als na een telefonisch consult het noodzakelijk is het ziektebeeld opnieuw te bestuderen wordt daarvoor een kort consult in rekening gebracht. Dit geldt ook voor beantwoorden van (medische) vragen of het bestellen van een homeopathisch middel.
In principe wordt voor een vervolgconsult 30 minuten gereserveerd.

Sinds januari 2019 ben ik geen lid meer van de AVIG. De Vergoeding door zorgverzekeraars via de aanvullende verzekering vervalt hiermee..Dit om onaangename verrassingen te voorkomen.

Ik ben BIG-geregistreerd arts en blijf gewoon doorwerken als arts voor homeopathie.

De praktijk bevindt zich op bovenstaand adres. De routebeschrijving vindt u onderaan deze pagina.

Telefonisch spreekuur: voor vragen over (de) homeopathische behandeling en voor afspraken maken ben ik op werkdagen  telefonisch van 8.30 uur tot 9.00 uur bereikbaar via 0113233113.
Op overige tijden heeft u de mogelijkheid een bericht op het antwoordapparaat achter te laten of een email te sturen. Als u uw boodschap inspreekt, neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op. In de weekenden bent u bij acute zaken aangewezen op de HAP. 

Tijdens langduriger afwezigheid wordt voor dringende zaken de praktijk waargenomen door collega's uit Zeeland. Via mijn antwoordapparaat kunt u vernemen wie er dienst doet.

Mijn afwezigheid en de naam van de collega die waarneemt worden vermeld op mijn antwoordapparaat.


              Routebeschrijving:
A58, vanaf de richting Bergen op Zoom: afslag 35a (Goes Zuid). De nieuwe afslag na 35 (Kloetinge, 's-Gravenpolder). Bij de rotonde slaat u rechts af. Bij het stoplicht gaat u linksaf de ´s Gravenpolderseweg in. Bij de volgende stoplichten rechtdoor. Bij de rotonde rechtsaf richting Oostmolenpark en Emergis. 1e weg links (tegenover inrit Emergis) de Martinus Nijhofflaan in. Allereerste weg rechts (voor de verkeersdrempel!). Dit is de E.Hillesumlaan. Deze doorrijden tot de 1e bocht naar links. daar parkeren. In deze bocht loopt een pad rechtdoor naar de H.Roland Holstlaan. Na de 2 paaltjes is aan de rechter kant nr.19. Links van de oprit loopt een schuin paadje naar de praktijkdeur, daar kunt u aanbellen 

A58 vanaf richting Middelburg: de nieuwe afslag 35a Goes Zuid. Denk erom dat er een scherpe bocht komt waar de adviessnelheid 30 is. Bij de rotonde gaat u rechts en bij de volgende rechtdoor.  Bij het stoplicht gaat u linksaf de ´s Gravenpolderseweg in. Bij de volgende stoplichten rechtdoor. Bij de rotonde rechtsaf richting Oostmolenpark en Emergis.Dan 1e weg links (tegenover inrit Emergis) de Martinus Nijhofflaan in. De allereerste weg rechts (voor de verkeersdrempel!). Dit is de E.Hillesumlaan. Deze doorrijden tot de 1e bocht naar links. daar parkeren. In deze bocht loopt een pad rechtdoor naar de H.Roland Holstlaan. Na de 2 paaltjes is aan de rechter kant nr.19. Links van de oprit loopt een schuin paadje naar de praktijkdeur, daar kunt u aanbellen.

Vanaf Zierikzee kunt u het beste naar de A58 rijden. Voor verdere beschrijving zie bovenstaande vanaf Middelburg.

               atalanta